Sjogren Tree

Сјогренов дрвото

Ми се допаѓа кога Сјогренов елка може да се постави во прашање на еден час или па од кутија.

100% на кредит за собранието оди на Janie – Јас сум само едно дрво “Консултант.”

Нашата condo тука во Лос Анџелес е доста помали отколку што ние имавме во некое време, но не и дрво одговара само парична казна.

Latest NewsОд Чарли Носете:

Стив и Џени се пресели во Claremont, Калифорнија (во поголема Лос Анџелес, источно од Лос Анџелес соодветна на I-10 автопат). Џени е на персоналот на Гранит Крик црковна заедница во Claremont каде што се служи како свештеник за заедницата. Стив е возбуден околу пишување проекти и развој на љубезност областа на министерствата кои се обидува да ги:

  • Помогне обичните луѓе да се живее од животот на љубезност, 24 часа на ден, 7 дена во неделата.
  • Тренерот на држави и цркви во добрина теренски, Црквата во почетокот и Министерството за сиромашните.
  • Поминат на страст дека Бог се наоѓа во нас преку сите видови на комуникација.

Самиот Стив продолжува да се справи со физички проблеми со некои тековни остаток ефекти. Како и секогаш, тој ги посакува за себе вашите молитви и благослови за континуирано подобрување во неговото физичко здравје. Лица кои се заинтересирани во Тренер може да се јавите Стив на неговиот е-маил адреса: stevesjogren@mac.com.

Најновиот книга Стив Sjögren-ќе помогне сите кои сакаат да живеат подобар живот.

Тоа ќе биде особено добар подарок ставка за луѓето кои не одат во црква или не верувам во Бога. Тие нема да се проповедал во, но се доживее со искрен борење на човек кој отиде преку збир на ужасни околности и научиле да живеат подобар живот после смртта за време на жолчното кесе хирургија дека отиде многу погрешно.

КОРЕКЦИИ: Писмото не е крајната авто-откривање на Бога. Исус е. Но тоа е авторитетен, бидејќи тоа е нормативен откровение на Бога да се сретнеме во Исус.

Можете да се поврзете со Mark Даниелс во неговиот блог

Нареди нова книга на Steve токму тука: Лекции небесното.

news

Од Чарли Носете:

Пријатели на Стив и Џени Сјогреновиот се прашуваат, “Она што се случува во светот на Стив Sjögren-, на Љубезноста Гај, и неговата сопруга, Janie, на Љубезноста Гал?” И, Јас ги имаат сите одговори на овие прашања, кои се погодни за да објавите.

Продолжи со читање…

Постојат веројатно и повеќе во вашата црква, кои доживеале загуба од сфаќаш. Во време на празнувањето, некои во вашето општество се борат. На “Празници” не се празник за нив. Тоа е време на туркање емоционална жешки копчиња.

Ако сакате да служат голем процент од твоите, дознаам начин да се пренесе некои практични мисли дека ќе направи прилагодување. Испрати е-маил, неделен ezine, или само да се изгради овие во крајот на пораката…

Продолжи со читање…

Страница 1 на 8012345...102030...Последно »