Sjogren Tree

Sjogren Tree

Më pëlqen kur pema e Krishtlindjeve Sjogren mund të vendosen deri në një çështje të një orë apo më shumë nga një kuti.

100% e kredisë për kuvendin shkon në Janie – Unë jam vetëm një pemë “Konsulenti.”

Condo jonë këtu në LA është shumë pak më të vogël se çdo gjë që kemi pasur për një kohë, por na dhe një pemë përshtatet vetëm gjobë.

Latest NewsNga vesh Charlie:

Steve dhe Janie kanë lëvizur në Claremont, Kaliforni (në zonën më të madhe Los Anxhelos, lindje të LA duhur mbi I-10 autostradë pa pagesë). Xheni është në stafin e granit Kishës Creek Komunitetit në Claremont, ku ajo është duke shërbyer si pastor për komunitetin. Steve është ngacmuar në lidhje me projektet e shkrimit dhe në zhvillimin e ministrive Mirësia Outreach e cila është duke kërkuar për të:

  • Ndihmë njerëzit e zakonshëm për të jetuar një jetë të mirësisë, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.
  • Udhëheqësit Traineri dhe kishat në mirësi qasjes, duke filluar kishë dhe ministria për të varfërit.
  • Kalojë në pasion që Perëndia ka vendosur në ne nëpër të gjitha llojet e komunikimit.

Vetë Steve vazhdon të merret me probleme fizike me disa efekte të vazhdueshme mbetur. Si gjithmonë, ai lakmon lutjet tuaja dhe bekimet e vazhdueshme për përmirësim në shëndetin e tij fizik. Personat e interesuar në stërvitje mund të kontaktoni Steve në adresën e tij të postës elektronike: stevesjogren@mac.com.

Libri më i ri Steve Sjogren do të ndihmojë dikush që duan të jetojnë një jetë më të mirë.

Ajo do të jetë një çështje veçanërisht e mirë dhuratë për njerëzit të cilët nuk shkojnë në kishë ose nuk besojnë në Perëndinë. Ata nuk do të predikohet në të, por përjetojnë mundje të ndershëm e një djalosh i cili shkoi nëpër një sërë rrethanash të tmerrshme dhe mësuar për të jetuar një jetë më të mirë, pas vdekjes gjatë operacionit fshikëz e tëmthit që shkoi shumë keq.

KORIGJIM: Shkrimi nuk është përfundimtare vetë-zbulimi i Perëndisë. Jezusi është. Por kjo është autoritativ, sepse kjo është zbulesa normativ i Perëndisë që ne të takohen në Jezusin.

Ju mund të lidheni me Mark Daniels tij në blog

Porosit librin e ri Steve drejtë këtu: Mësimet Qiell.

news

Nga vesh Charlie:

Miqtë e Steve dhe Janie Sjogren janë pyetur, “Çfarë po ndodh në botën e Steve Sjogren, Guy Mirësia, dhe gruaja e tij, Xheni, Gal Mirësia?” Mirë, Unë kam të gjitha përgjigjet për këto pyetje që janë të aftë për të publikuar.

Vazhdo Leximi…

Ka ndoshta më shumë në kishën tuaj të cilët kanë përjetuar humbje se sa ti e kupton. Në një kohë të festimit, disa në xhemat tuaj janë duke luftuar. The “Pushime” nuk janë festë për ta. Kjo është një kohë e shtyn butonat e nxehtë emocionale.

Nëse ju doni të ministrit për një përqindje e madhe e folks tuaj, gjej një mënyrë për të përcjellë disa mendime praktike që do të bëjë një rregullim. Dërgo një email, ezine javore, ose thjesht të ndërtuar këto në fund të një mesazhi…

Vazhdo Leximi…

Faqe 1 nga 8012345...102030...Fundit »